Jeden kotouč pro všechny materiály!

Autor: Evolution (1 příspěvek)
23. 9. 2012
0 komentářů
Jeden kotouč pro všechny materiály!
Příspěvek stavebníka
Potřebujete najednou řezat dřevo, plast, hliník nebo dokonce ocel? Je to nemožné. Multifunkční pila EVOLUTION RAGE s patentovanou technologií RAGE ® hravě zvládne tuto úlohu i mnoho dalších.

EVOLUTION POWER TOOLS Ltd je anglický výrobce elektrického ručního nářadí se sídlem v Sheffieldu. Má více než 25-leté zkušenosti v oblasti dělení a vrtání ocele, které přetavil do výroby (r)evolučního elektrického nářadí EVOLUTION RAGE.

Jeden kotouč pro všechny materiály!

Kotouč EVOLUTION se speciální geometrií zubů ze spékaných karbidů (TCT) je navržen na řezání dřeva (dokonce i s hřebíky), plastu, hliníku, mědi a ocele. Jeho životnost je až 50 m řezu v pásové oceli tlusté 6 mm. Tento vynikající výsledek je dosažen díky nízkým otáčkám pily, která nemá problém udržet si svůj výkon i v oceli, kde použití běžné okružní pily na dřevo bylo doteď nemyslitelné. Bez problémů zvládne i řezání stavebního dřeva plného hřebíků, které by Vám s jinou pilou vylomilo zuby.

Reklama
Jeden kotouč pro všechny materiály!

Řezání hliníku nebo ocele pomocí multifunkční pily EVOLUTION RAGE nevyžaduje dodatečné chlazení, které je potřebné při řezání těchto materiálů úhlovými bruskami. Při řezání bruskami se uvolňuje teplo, které deformuje materiál v místě řezu. Kotouč EVOLUTION RAGE toto teplo eliminuje, díky čemuž zůstává řez přesný, ostrý a hlavně studený. Rychlost  řezu je neporovnatelná, stačí vyzkoušet.

Jeden kotouč pro všechny materiály!
Reklama

Použitím diamantového kotouče a kotouče na dřevocementové desky (CETRIS) se z EVOLUTION RAGE stává skutečná multifunkční pila, která dokáže nahradit úhlovou brusku, pilu na dřevo či prostřihovačku plechů. Proč si kupovat  pilu na dřevo, když můžete mít multifunkční EVOLUTION RAGE?  

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Evolution (1 příspěvek)
Další články autora:
Autor zatím napsal pouze tento článek.
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama