Demolice stávajícího domu

Autor: Pavel a Radka (3 příspěvky)
6. 4. 2012
0 komentářů
Demolice stávajícího domu
Příspěvek stavebníka
Po dlouhém  jednání o povolení demolice a ohlášky stavby jsme konečně dne 17.3.2012 začali s demolicí stávajícího domu. Budeme stavět domek na pozici našeho stávajícího domu. Domek bude bungalow bez patra o rozměrech 12.4m x 8m

Řekli jsme si že potřebujeme něco pěkného levného jednoduchého. Rozhodli jsme se stavět s porobetonových tvárnic (Ostrava). Na tento okamžik jsme se těšili již 18 měsíců. Vše bylo proti nám ale nakonec jsme se vytouženého dne dočkali. Byly to peripetie jak se soudem (vyřizování dědictví) tak se sousedy (ty byly nejhorší).

Náš kompletní rozpočet na stavbu činí nějakých 1 400 000 Kč. Já doufám a pevně věřím že mě bude 1 200 000Kč stačit - uvidíme. Rozhodl jsem se sem zaregistrovat kvůli tomu, že doufám že třeba mé články někomu kdo chce stavět nějakým stylem pomohou.

Jelikož i já těch 18 měsíců než jsem vyřídil všechny papíry tak jsem sem chodil a polykal jsem články zaregistrovaných stavebníků za což  všem děkuji.

Reklama

Tento víkend jsme shodily komplet křidlici i vazbu. Žádná procházka růžovým sadem to není ale čekal jsem že to bude trvat 2 víkendy ale nakonec jsme vše spáchali za 1 víkend.

Takže první ůspěch za námi doufejme že se nám bude tak dařit i nadále.  

Galerie

Demolice stávajícího domuDemolice stávajícího domu
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Pavel a Radka
Pavel a Radka (3 příspěvky)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací