Venkovský dům

Autor: Venkovský dům (1 příspěvek)
Kategorie: Projekt domu
18. 3. 2012
0 komentářů
Venkovský dům
Příspěvek stavebníka
Venkovský dům je projekt, který se snaží oživit a ctít tradiční a osvědčené prvky české architektury.  Při návrhu domů  klademe důraz především na architektonickou  formu , dispoziční čistotu  a ekonomičnost.

Pro ty, kteří si chtějí postavit dům svépomocí, jsme ke každému našemu projektu vypracovali orientační rozpočet cen a prací zveřejněný na našich webových stránkách www.venkovskydum.cz. Ke každému domu jsme také vypracovali časový harmonogram stavby se schématem na sebe navazujících dílčích prací.  Levný dům musí být postaven na základě kvalitního projektu. Rádi Vám poradíme s realizací, aby stavba domu dle našeho projektu proběhla co nejsnáze.

Nenavrhli jsme 20 domů, u kterých bychom si nebyli jistí, jestli by je někdo chtěl, ale 1 dokonalý projekt domu Venkovský dům střední a jeho malou alternativu – Venkovský dům malý. Oba splňují vše, co očekáváte od bydlení a nejedná se o žádné americké katalogové domy. Venkovský dům je stavba, která krásně zapadne do rázu české krajiny či předměstí. Tento projekt můžeme upravit na základě různých individuálních požadavků. Ač už se jedná o změnu způsobu vytápění, či zásahy do samotného půdorysu domu.

Oba projekty domů jsou dispozičně připraveny pro eventuální budoucí rozšíření o garáž, či obytné prostory tak, jak je znázorněno v půdorysech. Postupně zpracováváme další typ- venkovský dům velký a snažíme se, aby také splňoval všechny body našeho konceptu.

Reklama

Venkovské domy jsou tím pádem samozřejmě nízkoenergetické. projekt Venkovský dům Mobilní telefon: +420 721 222 146 E-mail: info@venkovskydum.cz WWW: www.venkovskydum.cz

Galerie

Venkovský důmVenkovský důmVenkovský důmVenkovský dům
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Venkovský dům (1 příspěvek)
Další články autora:
Autor zatím napsal pouze tento článek.
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací