Malta POROTHERM Profi AM-W pro založení stavby v zimě

Autor: Wienerberger (71 příspěvků)
13. 12. 2011
0 komentářů
Malta POROTHERM Profi AM-W pro založení stavby v zimě
Příspěvek stavebníka
- Umožní zdění až do teploty -5 °C- Pro založení stavby od podzimu do jara- Jednoduché a rychlé zpracování, není třeba přidávat protizmrazovací přísady

Minerální vápenocementová malta POROTHERM Profi AM-W je určená všem, jež potřebují založit stavbu z broušených cihel i v zimním období. Tato speciální zimní zakládací malta se může používat pouze při teplotách od +15 °C do -5 °C. Je proto vhodná pro všechny, kteří stihli za příznivého podzimního počasí zhotovit zakládací desku a chtějí pokračovat hrubou stavbou i za nepříznivých nízkých venkovních teplot.  

Malta POROTHERM Profi AM-W (Winter Anlegemörtel) se používá pro založení a přesné vyrovnání první řady broušených cihel POROTHERM na základech nebo na stropní desce.

Po založení první řady cihel lze následující den pokračovat se zděním z broušených cihel na zdicí pěnu POROTHERM DRYFIX, s níž je možno pracovat také až do -5 °C.

Zimní zakládací malta POROTHERM Profi AM–W je k dispozici v pytlích o hmotnosti 25 kg. Při tloušťce cihel 40 cm vystačí pytel na založení zhruba 1,7 m zdiva. Při výstavbě příček o šířce 14 cm je ze stejného balení možné založit až 5 metrů zdiva. Maltu stačí pouze dle návodu rozmíchat s vodou v míchačce, žádné další protizmrazovací přísady se již nepřidávají.   Malta  POROTHERM Profi AM-W je určena pro zakládání staveb z broušených cihel od podzimu až do jarního období. Balení o hmotnosti 25 kg lze pořídit za velmi příznivou cenu 176 Kč (bez DPH). Malta je na trhu k dispozici od 1. prosince 2011.

Reklama

Více informací najdete na www.porotherm.cz

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Wienerberger (71 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
https://www.wienerberger.cz/ +420 800 240 250
Wienerberger s.r.o. Plachého 388/28 370 01 České Budějovice
Poslat poptávku