Bourání a zahájení stavby nového domku.

Autor: Lukáš a Danča (1 příspěvek)
21. 6. 2011
0 komentářů
Bourání a zahájení stavby nového domku.
Příspěvek stavebníka
V říjnu 2010 jsme se rozhodli, že na pozemku, který nám rodiče nechali, začneme stavět, ale byl tu malý problém, musíme zbourat barák, který stojí na tomto pozemku :-)

Rychle jsme běželi za projektantkou, aby nám udělala demoliční výměr, asi za 2 týdny ho měla hotovej. Stavební úřad problémy nedělal, tak mohla začít demolice:-). Pozval jsme pár kamarádů a začalo bourání. Objednal jsem kontík na nebezpečný odpad (lepenka na střeše) a jde se na věc :-). Začali jsme v sobotu ráno a v neděli dopoledne byla lepenka dole :-).

Potom jsme rozbourali střechu, rozebrali trámy, vyházeli a spálili bordel z půdy. Barák už byl bez střechy a kůlny a potom jsem pozval známého s bagrem a ten se dal do práce. S menšími prodlevami ho úspěšně zboural. Dokonce nám i chumelilo :-).

Bordel navezl na spodek zahrady, tam bylo oproti vrchu rozdíl 3 metrů :-). Báli jsme se, že to nebude kam dávat a ejhle přes zimu vše slehlo a rozdíl zůstal pořád dost velkej, tak jsem v dubnu roku 2011 nechal navozit 50 tater hlíny na pozemek cena jen 28 kč za Km.(bylo to cca 6km cesta) viz obrázky.

Reklama

Další článek bude kopání základových pásů...

Galerie

Bourání a zahájení stavby nového domku.Bourání a zahájení stavby nového domku.Bourání a zahájení stavby nového domku.Bourání a zahájení stavby nového domku.
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Lukáš a Danča
Lukáš a Danča (1 příspěvek)
Další články autora:
Autor zatím napsal pouze tento článek.
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama