Jak ušetřit při výstavbě z POROTHERMU

Autor: Wienerberger (71 příspěvků)
22. 5. 2011
0 komentářů
Jak ušetřit při výstavbě z POROTHERMU
Příspěvek stavebníka
Plánujete, že se pustíte do stavby rodinného domu? Chcete mít bydlení za rozumnou cenu a zároveň dbát na kvalitu použitých materiálů a správnou technologii výstavby? Řešení nabízí  výstavba z broušených cihel POROTHERM Profi.

Se založením pomůže profesionál

Při výstavbě domů z broušených cihel POROTHERM Profi je důležitá naprostá přesnost zdění. Nejnáročnější je přitom založení stavby, tedy položení první řady cihel v přízemí a v patře nad stropní částí, které musí být naprosto přesné. Abyste si mohli být jisti, že je vše v pořádku, můžete při zakládání využít profi pomoc od výrobce – společnosti Wienerberger cihlářský průmysl. Služba je k dispozici na vyžádání na www.porotherm.cz/zakladani. Po upřesnění termínů přijede na stavbu specializovaný technik, který vysvětlí postup výstavby z broušených cihel POROTHERM a pomůže při založení stavby a v případě zájmu následně i prvního šáru v patře. O službu je velký zájem, je proto potřebné se zaregistrovat s dostatečným časovým předstihem.

Pomůcky pro zdění půjčí ve stavebninách

Vyplatí se také zajít si do vybraných stavebnin, které díky spolupráci se společností Wienerberger fungují jako půjčovny. Zde si můžete vypůjčit pomůcky, které jsou potřeba pro zakládání stavby zbroušených cihel POROTHERM. Jestliže budete zdít na tenkovrstvou maltu, můžete si tu zapůjčit například i nanášecí válec.

Na pěnu nebo na tenkovrstvou maltu

V případě zdění z broušených cihel POROTHERM Profi si můžete vybrat, zda budete stavět na tenkovrstvou maltu či na zdicí pěnu POROTHERM DRYFIX. Nemusíte se bát pustit se do stavby svépomocí, v obou případech je výstavba velmi rychlá, snadná a přesná. Pokud už máte hotovou základovou desku, tak při použití technologie zdění na pěnu POROTHERM DRYFIX můžete zvládnout hrubou stavbu rodinného domu do týdne. Zdicí pěnu, případně tenkovrstvou maltu, dostanete při nákupu broušených cihel POROTHERM Profi zdarma v odpovídajícím množství.    Více informací naleznete na www.porotherm.cz.  

Reklama

Galerie

Jak ušetřit při výstavbě z POROTHERMUJak ušetřit při výstavbě z POROTHERMU
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Wienerberger (71 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
https://www.wienerberger.cz/ +420 800 240 250
Wienerberger s.r.o. Plachého 388/28 370 01 České Budějovice
Poslat poptávku