Projekt

Autor: Michal a Markéta (11 příspěvků)
Kategorie: Projekt domu
31. 1. 2011
0 komentářů
Projekt
Příspěvek stavebníka
Nejdříve jsem řešil zda koupíme typový projekt nebo si jej necháme zpracovat individuálně. Rozhodli jsme se, že trochu poupravíme typový projekt, přesněji z internetu jsem vytisknul půdorys, který se hodně upravoval.

Tak jsem obešel celkem 3 projetanty. 1. chtěl 65000 + další náklady za vyřízení -já to určitě oběhávat nechci. S cenou jsem se nějak nemohl smířit, tak jsme se rozjeli za dalším, no řeknu vám zlodějina chtěl 92000,- a já se málem vyvrátil. Tak jsme se rozjeli za posledním, kterého mi doporučil kamarád. Chtěl sice taky 65000,- ale se vším všudy (vyřizování na úřadech a dokonce dozorování na stavbě během hrubé stavby), navíc kvůli studně musím jít na územní řízení, což se protáhne o 3 měsíce, no co už, není kam spěchat.

Po několika schůzkách a po tom co mi hodně poradil jsme se dopátrali ke konečné verzi.  Stavět chci z Ytongu Lambda 375 bez zateplení.

Původně měla být nad garáží jen změna sklonu střechy, ale nelíbili se mi velikosti pokojů, tak nad garáží vznikne ložnice a dům bude do tvaru L.

Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Michal a Markéta
Michal a Markéta (11 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama