NOVÝ KATALOG 2011 od Euroline Bohemia

Autor: Euroline.cz (4 příspěvky)
Kategorie: Projekt domu
18. 12. 2010
0 komentářů
NOVÝ KATALOG 2011 od Euroline Bohemia
Příspěvek stavebníka
Společnost Euroline Bohemia opět mile překvapila a připravila výborný  dárek k Vánocům. Od 15.12. je k dispozici úplně nový Katalog 756 projektových řešení rodinných domů,který stavebníky potěší  obsahem i širokou nabídkou domů. Euroline Bohemia, která se od roku 1998 zabývá především projektováním rodinných domů, slyší na přání svých klientů a také na dobu, ve které se nachází.

Obsah a nabídka katalogu je skutečně zajímavá. Euroline opět rozšířila svou nabídku domů o 22 novinek-především  oblíbených bungalovů, kterých je už v katalogu 116 typů. A nezapomněla ani na Vily, které jsou stále vyhledávanější – zvláště do městských a příměstských částí.

Další novinkou katalogu 2011, která reaguje na požadavky současnosti, je nabídka základního domu ve variantách: odolný dům, nízkoenergetický dům a pasivní dům.

Odolný dům

Sledujeme stále častěji, že globální klimatické podmínky se mění. Přírodní katastrofy, záplavy, vichřice se stávají naší každodenní realitou. Výstavba rodinného domu je v našich podmínkách většinou celoživotní investicí. Rodinný dům stavíme na několik desetiletí. Z těchto důvodů zařadila Euroline Bohemia do své nabídky  ODOLNÝ DŮM, který  vychází ze základní nabídky ,ale přitom vysoce převyšuje požadavky dnešních norem a legislativy na našem území. Klient, který chce investovat do  větší bezpečnosti vůči extrémům počasí určitě nezaváhá a na základě specielní objednávky si nechá vypracovat od Euroline variantu katalogového rodinného domu se zesílenými stěnami a konstrukcemi odolnými vůči  větru, sněhu, zemětřesení nebo ohni.

Reklama
NOVÝ KATALOG 2011 od Euroline Bohemia

Nízkoenergetické a pasivní domy

Slovo energie se dotýká každého z nás. Zdroje energií jsou omezené a proto jejich cena neustále stoupá. Energii, která je ekologicky nezávadná a zároveň za ni neplatíme je energie, kterou nám poskytuje Slunce. Právě mezi domy, které se snaží v co největší míře využít sluneční energii patří nízkoenergetické, pasivní domy a aktivní domy. Firma Euroline hledá optimální řešení pro svoje klienty a nabízí základní katalogový projekt  i ve variantách nízkoenergetického i pasivního domu.

Hranice spotřeby energie na vytápění v nízkoenergetickém domě nepřesáhne 50 kWh/m2 za rok. Hranice spotřeby energie na vytápění v pasivním domě nepřesáhne 15 kWh/m2 za rok. Vzhledem k tomu, že spotřeba energie závisí na lokalitě, kde se daný dům nachází, u katalogového domu není známo, kde bude klient svůj vysněný dům stavět – nabízí Euroline  dům ve variantě pasivního nebo nízkoenergetického domu. {gallery}_rady-a-navody/Projekty-RD/2010-12-14_Euroline/nizkoenergeticke-a-pasivni-domy/{/gallery}

Reklama

Další novinkou Katalogu  je Aktivní dům

Společnost Euroline Bohemia, jako lídr na trhu s rodinnými domy, si uvědomuje svou odpovědnost k životnímu prostředí a ve spolupráci s dalšími renomovanými společnostmi v oblasti přináší další  novinku - rodinný dům AKTIV.  Dům AKTIV je aktivní ve spotřebě energie, to znamená, že v průběhu kalendářního roku více energie vyrobí než spotřebuje! Aktivně se chová k provozu domu díky inteligentnímu systému řízení, který kontroluje a plně automaticky řídí topení, chlazení, výměnu čerstvého vzduchu, osvětlení, kamerový a zabezpečovací systém, spouštění a zvedání žaluzií podle potřeby denního osvětlení a insolace.

V exteriéru Vám osvítí zahradu, otevře vstupní garážová vrata a v rámci automatického závlahového systému udržuje zahradu vždy zelenou. V neposlední řadě umožňuje aktivní  způsob života tím, že Vám šetří čas a zcela automaticky řídí provoz celého domu za Vás.

NOVÝ KATALOG 2011 od Euroline Bohemia
Reklama
NOVÝ KATALOG 2011 od Euroline Bohemia

Bezplatná infolinka: 800 700 063 32 OBCHODNÍCH ZASTOUPENÍ PO CELÉ ČR EUROLINE  BOHEMIA spol. s r.o. www.euroline.cz V nabídce více jak 756 projektových řešení RD.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Euroline.cz (4 příspěvky)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací