Dovoz cihel - POROTHERM DRYFIX SYSTÉM

Autor: Honégříci (25 příspěvků)
18. 10. 2010
0 komentářů
Dovoz cihel - POROTHERM DRYFIX SYSTÉM
Příspěvek stavebníka
Květen 2010 - Jelikož jsme se rozhodli zakoupit veškeré zdivo na domeček od firmy Wienerberger, hledali jsme kde nakoupit nejlevněji.

Nakonec jsme se dočkali slevy 37 % od firmy, se kterou spolupracujeme do teď. Jediná nevýhoda této slevy spočívala v tom, že veškeré toto zdivo musí být vyexpedováno do konce května. Tím nám nastal problém... kam s 98 paletami cihel??????? - podívejte se na fotky! - bylo to šílenééééé!!!!! To nemá smysl ani komentovat!

První kamion nám přivezli ještě před zhotovením zákl.desky. Říkali jsme si, že nám to třeba budou vozit postupně. Nebylo tomu tak! Další zbytek cihel nám dovezli v jednom dni. Vystřídalo se u nás v jeden den myslím šest kamionů. Na pomoc nám přijelo MERLO, které to skládalo téměř celý den.. U posledního kamionu už jsem začali být zoufalý, byl to prales palet.. Já s tatínkem jsme zatím hospodařili na zákl.desce, kde jsme rozbalovali palety a stěhovali cihly mimo prostor, kde má být izolace (to je ale další článek).

POROTHERM WIENERBERGER: Obvodové cihly šíře 40 cm Cihly na garáž šíře 24 cm Pěna Dryfix systém Příčky, překlady, nosníky, stropnice Celková cena na celý dům - cca 300 tis Kč

Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Honégříci
Honégříci (25 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací