Trendy bydlení v české republice

Autor: Euroline.cz (4 příspěvky)
Kategorie: Projekt domu
13. 10. 2010
0 komentářů
Trendy bydlení v české republice
Příspěvek stavebníka
Na  českém trhu působí firma EUROLINE BOHEMIA již od roku 1998 a patří mezi přední dodavatele typových projektů rodinných domů. Od začátku svého působení má  v nabídce „tradiční“  domy, které nás provázejí každodenním životem. Ale  přibývá  i hodně  novinek, které odrážejí poptávku naší společnosti. Projekty pro stavební povolení a realizaci  jsou dodávany do 10 ti dnů v cenách od 7 370 Kč.

Nároky, názory a vkus klientů mají   svůj vývoj a   Euroline  na to aktuálně reaguje. Nabízí v současnosti velmi oblíbené domy – BUNGALOVY- a to více jak 100 typů. Bungalovy mají velmi příznivou cenu realizace,protože odpadá stavba podkroví a sklepa, které se řadí k nejdražším položkám výstavby.Předností bungalovů je jejich bezbariérovost a  těsnější propojení se zelení na okolním pozemku.

Trendy bydlení v české republice

Euroline Bohemia nabízí také typy VILA, které jsou velmi oblíbené  v Čechách  a na Slovensku.  Vily se dostávají  na přední místa a nacházejí si své postavení vedle  oblíbených bungalovů. Vily přinášejí svěží jednoduchou a přitom moderní architekturu . nabízí praktické a účelné bydlení ,moderní design i nadstandardní prvky v podobě velkých zasklených ploch orientovaných na slunečnou stranu.

Reklama
Trendy bydlení v české republice

Euroline nabízí i hity mezi rodinnými domy v sousedním Rakousku - a to typ EKOLINE. Právě EKOLINE je výborným řešením pro klienty, kteří chtějí výrazně snížit nároky na provozní náklady domu. Jsou to domy navržené v souladu s nízkoenergetickým konceptem. Obytné místnosti s velkými prosklenými plochami jsou orientovány na jednu slunečnou stranu. Při správné orientaci obytných místností na jižní stranu a příslušenství na sever lze dosáhnout výrazné úspory nákladů na vytápění.

Trendy bydlení v české republice
Reklama
Trendy bydlení v české republice

V nabídce více jak 716 projektových řešení RD.

Reklama
Trendy bydlení v české republice
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Euroline.cz (4 příspěvky)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama