Začátky

Autor: Tomáš a Jana (1 příspěvek)
21. 4. 2010
0 komentářů
Začátky
Příspěvek stavebníka
Než jsme se poznali a začali spolu chodit, každý z nás bydlel v paneláku a asi ani jednoho z nás nenapadlo, že jednou budeme stavět dům…Po roce chození nás rodinné situace dovedly k tomu, že jsme spolu začali žít.

Tomáš dostal od své babičky starý domek 1+1, který jsem si částečně (a spíš jen kosmeticky) opravili, aby se nám dobře žilo. K domečku je malá zahrádka s vysokým smrkem – i ta doznala menších úprav a máme tu krásné zákoutí na večerní posezení u vínka nebo točeného z nedaleké hospody . Taky jsme si koupili psa a začalo nám být jasné, že do bytu se ani jeden z nás vrátit nechce. Jak šel čas, začali jsem řešit, jak budeme bydlet dál – v 1+1 je přeci jen málo místa a všechna tajná zákoutí a volné prostory jsou už plné a tak jsme začali shánět parcelu a rozhodli se pro stavbu.

Teď žijeme ve městě a tak jsme s hledáním začali nejprve tady, ale cena pozemků nás poměrně rychle odradila a rozhlíželi jsme se po okolních vesnicích a vesničkách…A loni na Vánoce jsme si řekli, že v roce 2010 to naše bydlení vyřešíme…Náhodou jsem se dostali k tipům na obecní parcely v menší vesnici pod horami…bylo jich posledních pár volných a tak jsme neváhali (i když asi váhali  ) a v září jsem se rozhodli parcelu koupit. A od té doby jsem vybírali dům, papírovali, vyběhávali a teď v dubnu 2010 to vypadá, že konečně začneme i stavět...

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Tomáš a Jana
Tomáš a Jana (1 příspěvek)
Další články autora:
Autor zatím napsal pouze tento článek.
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama