Shánění stavební buňky

Autor: Honza a Hanka (13 příspěvků)
2. 9. 2009
0 komentářů
Shánění stavební buňky
Příspěvek stavebníka
Tož když už máme podanou žádost o ÚPI, tak by to asi chtělo sehnat nějakou tu buňku na materiál, nářadí, apod. Vrhl jsem se tudíž se vší vervou na prohlížení inetrnetu no a narazil jsem na jednu nabídku korby z V3S za 5 000,- no zadara to sice není, ale musím říct, že v nabídce jedna z nejlepších cen... Kdo sháněl, tak ví, co to stojí.

No a tak jsem se na tu krasavici byl dnes podívat 04.05.09 (viz. foto) no očíhl jsem jí a předběžně se domluvil s majitelem, dokonce mi to odveze za nějakou rozumnou cenu na pozemek. Jen to nebude tento týden, jedeme totiž na Moravu za rodinou, trochu popít a zapomenout na starosti všedních dní :-) takže jsme se dohodli, že až se vrátíme, já se ozvu a nějak to dáme dohromady. Navíc budu muset připravit místo pro usazení buňky, aby nebyla nějak moc našikmo...:-)

Informace o dosíťování

Vážení čtenáři, nastal zlomový bod v dosíťování našeho pozemku. Vzhledem k tomu, že pan starosta je s prominutím „slibotechna” a už nám řekl toliko termínů, kdy bude dosíťován náš pozemek, že by jste tomu neveřili... Nám už docházela trpělivost a všichni naši známí, které tam již máme, nám říkali, vyběhněte na ně s hrosbou advokáta a uvidíte co se bude dít... jelikož jsme ale oba bezkonfliktní lidé a chtěli jsme dát panu starostovi šanci (bylo jich asi 5:-)) jsme to dlouho nechávali být. Pak už nám došla trpělivost, a tak jsem zavolal. Pohrozil jsem mu, že kvůli němu nám stojí přípravy na stavbu a že na něj pošlu právníka. On hned jak to vyslechl otočil a řekl: „nebojte se brzy to bude” s těmito slovy jsem mu to položil. Ejhle ani ne do týdne telefon od pana starosty: „pane....v pondělí (11.05.09) vám začneme dosíťovávat pozemek, elektriku tam již máte a tak vodu, kanalizaci a plyn vám tam hned doděláme”. Tak jsme oba zvědaví, co v podělí bude:-) držte place lidičky, ať to dobře dopadne :-)

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Honza a Hanka
Honza a Hanka (13 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací