Jak to vše začalo …

Autor: Dan a Peťa (5 příspěvků)
25. 6. 2009
1 komentář
Jak to vše začalo …
Příspěvek stavebníka
… osud tomu chtěl a na jaře 2008 se mi od základů změnil život. Na podzim 2008 jsem prodal i dosavadní byt a pak už nám nic nebránilo ve splnění snu – vlastní baráček. Přítelkyně s myšlenkou vlastního bydlení také souhlasila i za cenu toho, že opustíme město a uchýlíme se do nějaké blízké vísky v okolí Jihlavy.

Rozjeli jsme tedy pátrání po přijatelné alternativě – rozumná cena, přiměřená velikost, dobré dopravní spojení – no bylo těch podmínek hodně. ? Po několika nezdarech v realitních kancelářích jsme objevili nově vznikající satelit v obci Čížov u Jihlavy a bylo rozhodnuto. Místo nám prostě padlo do oka. Navštívili jsme pana starostu na obecním úřadě, zjistili podmínky prodeje, cenu, co je volné a už jsme odjížděli s návrhem smlouvy k prostudování. Asi po týdnu jsme se sešli znova a to už při podpisu smlouvy. Dle podmínek smlouvy jsme pozemek zaplatili a začátkem března 2009 jsme se stali „skoro majiteli“ pozemku. „Skoro majiteli“ proto, že se pozemek přepíše až v době kolaudace, aby se předešlo skupování pozemků a přeprodávání.

Jak to vše začalo …Jak to vše začalo …

Pozemek má výměru 990 m2  ( cca. 50 x 20 metrů ) mírně svažitý s obecní příjezdovou komunikací a je plně zasíťován (plyn, voda, elektřina, přípoj na kanalizaci) již v ceně.

Reklama

Dalším krokem bude najít architekta, ale to až příště …

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Dan a Peťa
Dan a Peťa (5 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací