Začátky

Autor: Honza a Petra (13 příspěvků)
Kategorie: Příprava
15. 2. 2009
0 komentářů
Začátky
Příspěvek stavebníka
20.6.2008  - Po dlouhé a někdy již úmorné přípravě, jsme konečně dostali stavební povolení. Sice ho ještě nemáme doma, ale bude zasláno poštou.   Důležité je vybrat dobrou stavební firmu. Rozhodli jsme se, že si necháme od firmy postavit hrubou stavbu po věnec a zbytek si zařídíme sami.

Dostali jsme dobrý kontakt na pana Ladislava Chládka společnost TEFAS, který nám bude zařizovat kompletní práce na hrubé stavbě až po věnec. Poté střechu bude dělat společnost Střechy-Novák z Kolína a okna bude dodávat společnost TANABYT, sídlí blízko Jeseníků, ale kancelář mají v Praze v Písnici. Materiál na stavbu RD jsme si zařídili sami ve stavebninách v Pyšelích cca 5 km od Zaječic. Výkopové práce jsme si také zajistili sami, pan Šebek ze Zaječic, respektivě jeho zaměstnanec odvedl dobrou práci. Kanalizace, voda a topení bude dodávat společnost Přílepek, se kterou máme velmi dobré zkušenosti z našeho současného bytu.

Na pozemku jsme nechali udělat studnu. Nejdříve domluvena firma Divíšek-studny. Od 13.3.2008 jsme si dohadovali termín, pak se jim údajně rozbil stroj, to trvalo tak cca měsíc a půl, poté stále slibování typu ve středu jsme u Vás, ve čtvrtek volám, jak to vypadá, opět výmluvy, domluveno na pondělí, volám v úterý, jak to vypadá, další výmluvy, a že na 100% v pátek to bude že mi na to dává slovo. To mělo být do pátku 11.7.2008. Na volání už nereaguje, na SMS také ne. Takže to schrňme, Divišek je ho... a toho nebrat.

Sehnali jsme jiného pána z Čerčan, cca 7 km od Zaječic, vrt by měl být proveden 4.8. nebo 5.8.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Honza a Petra (13 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací