Pod střechou jako v bavlnce

Autor: BRAMAC střešní systémy (14 příspěvků)
Kategorie: střešní krytina
9. 4. 2018
0 komentářů
Pod střechou jako v bavlnce
Příspěvek stavebníka
Betonová krytina BRAMAC Classic Protector PLUS má elegantní, nadčasový profil, inspirovaný středoevropskou architektonickou tradicí. Proč právě tato taška poskytuje domu výjimečnou ochranu a bezpečí?

Betonové tašky jsou obecně synonymem pro vysoce odolnou a dlouho životnou krytinu. Charakterizuje je vysoká pevnost, která se v průběhu let dále zvyšuje. Na ochrannou schopnost střechy má zásadní vliv i povrchová úprava betonových tašek. Classic Protector PLUS patří k vyspělým technologiím výroby střešních krytin. Zatímco povrch standardních tašek tvoří pouze několik vrstev barvy, u tašky Classic s technologií Protector PLUS je navíc aplikována vrstva vysoce probarveného jemnozrnného mikrobetonu, která zaplní všechny nerovnosti a vytvoří dokonale hladký povrch. Toto vše zvyšuje ochranou schopnost krytiny před usazováním mechů, nečistot a řas a zajišťuje dlouhodobou stabilitu její původní barevnosti.

Inteligentní střešní systém

Stejně jako všechny nabízené krytiny od BRAMACU tak i Classic Protector PLUS se vyznačuje velmi propracovaným systémem originálních střešních doplňků a střešního příslušenství. Nabídku doplňuje nadkrokevní tepelná izolace BramacTherm, solární kolektory či okapový systém. Všechny komponenty do sebe dokonale zapadají a dohromady vytvářejí Inteligentní střešní systém BRAMAC. Výrobce nabízí 30letou záruku na kvalitu a mrazuvzdornost betonové krytiny. Dle vybraného příslušenství pak mohou zákazníci získat i 10 nebo 15letou záruku na funkčnost střešního systému. Kompletní nabídku završuje profesionální servis a poradenství.

Kalkulace i na dálku

Chcete vědět, kolik střešních tašek Classic Protector PLUS byste potřebovali pro svou novou střechu? Stačí poslat projektovou dokumentaci a BRAMAC vám zdarma vypracuje cenovou nabídku. Pokud zvažujete rekonstrukci stávající střechy a nemáte ještě projekt, díky službě BRAMAC SCAN vám BRAMAC střechu zaměří na základě přesné adresy objektu a následně vypracuje kalkulaci na vybranou krytinu. Je to první krok, který můžete na cestě za novou střechou učinit. Více na www.bramac.cz

Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
BRAMAC střešní systémy (14 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací