Jak zrychlit a zjednodušit nejen hrubou stavbu

Autor: Stavsi.cz (4 příspěvky)
24. 4. 2017
0 komentářů
Jak zrychlit a zjednodušit nejen hrubou stavbu
Příspěvek stavebníka
Nové technologie nám zjednodušují život, a stejné je to i ve stavebnictví. Zapomeňte na konvence v materiálech a pracovních postupech a posuzujte cenu stavby jako celku a ne v dílčích krocích.

Chcete stavět, ale nechcete se u toho roky stresovat? Chcete stavět, ale obáváte se, jestli to zvládnete? Zvolte inovační technologii STAVSI a stavte jinak. Aktuální studie od McKinsey Global Institute z února 2017 poukazuje na nutnost okamžitých revolučních technologických změn v roky ustrnulém stavebnictví. Technologie STAVSI takovou změnu do stavebnictví přináší vysokou produktivitou práce, podstatným zjednodušením a zrychlením výstavby. Hrubá stavba realizovaná jedinečnou metodou přesné suché montáže několikanásobně zvyšuje produktivitu práce při výstavbě. Nepoužívá mokré procesy a nezná technologické přestávky. Stavební systém obsahuje jen 2 typy nosných tvárnic a 2 typy tvárnic pro příčky a spojovací lišty, které se zasouvají do drážek v tvárnicích, a tím vzniká homogenní vyztužené zdivo.

Jak zrychlit a zjednodušit nejen hrubou stavbu

Realizujte si svůj sen o bydlení jednoduše, kvalitně a rychle. Na základě Vašich představ a požadavků Vám ke každé stavbě zpracujeme detailní kladečský plán, podle něhož jednoduše bez problémů celou hrubou stavbu sestavíte. Kalkulace materiálu vychází z přesného počtu dílů podle kladečského plánu. Samozřejmě nabízíme také zpracování běžné projektové dokumentace.

Reklama
Jak zrychlit a zjednodušit nejen hrubou stavbu

Obrázek: Ukázka jedné řady kladečského plánu   STAVSI zjednodušuje a zrychluje nejen realizaci hrubé stavby, ale také následných stavebních prací především principem přesné výstavby a odbouráním většiny mokrých procesů. Vyberte si kvalitní alternativu k běžným zděným konstrukcím a dřevostavbám. Svými vlastnostmi Vám STAVSI nabízí komfort zděné stavby, odolnost železobetonové konstrukce, jednoduchost stavebnice a rychlost dřevostavby. Mimo jiné Pavel Tesárek uvedl v rozhovoru pro ABF, že náklady na stavbu svépomocí z běžných zdicích materiálů jsou v porovnání se stavbou domu na klíč o 30 až 50% nižší, ale za cenu obětování 2 let volného času a odříkání. Pokud zvolíte STAVSI, ušetříte minimálně stejné náklady a ještě získáte až 12 měsíců Vašeho volného času, který můžete věnovat sobě a svým blízkým.

Jak zrychlit a zjednodušit nejen hrubou stavbu
Reklama

Měníme svět bydlení, měňte ho s námi.  Kontaktujte nás na info@stavsi.cz, nebo přes www.stavsi.cz.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Stavsi.cz (4 příspěvky)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama