Bramac slaví 25 let působnosti na českém trhu

Autor: BRAMAC střešní systémy (14 příspěvků)
Kategorie: střešní krytina
14. 11. 2016
0 komentářů
Bramac slaví 25 let působnosti na českém trhu
Příspěvek stavebníka
Před 25 lety byla v České republice zahájena výroba moderních betonových tašek. Její počátky jsou spojeny s rakouskou značkou Bramac, která u nás v roce 1991 založila dceřinou firmu a otevřela první výrobní závod v Chrudimi. Od té doby firma Bramac ušla velký kus cesty a dostala se na špici ve výrobě střešních krytin. Ve svém oboru je synonymem pro nejvyšší kvalitu, špičkovou technologii a aktuální trendy.

V současnosti Bramac náleží k celosvětovému koncernu Monier, který zastřešuje nejen renomované výrobce střešních tašek a střešních doplňků, ale i např. komínových systémů. Příslušnost k nadnárodní společnosti přináší řadu výhod. Obrovský význam má zejména spolupráce na nejmodernějším technologickém vývoji, neustálých inovacích a testování výrobků. Skupina Monier otevírá dveře do špičkově vybavených laboratoří a je garancí prvotřídní kvality výrobků. Historie značky Bramac je protkána řadou úspěchů, prvenství a získaných ocenění. V roce 2003 byla na vybrané modely střešních tašek aplikována povrchová úprava Protector, zajišťující zvýšenou ochranu povrchu betonových tašek před usazováním nečistot, mechů a lišejníků. O rok později jako první na trhu Bramac nabídl svým zákazníkům záruku 15 let na funkčnost střešního systému. V roce 2008 byl uveden na trh revoluční střešní systém Bramac 7°, který umožňuje pokládku skládané krytiny na střechu již od sklonu 7°.

Bramac slaví 25 let působnosti na českém trhuBramac slaví 25 let působnosti na českém trhuBramac slaví 25 let působnosti na českém trhu
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
BRAMAC střešní systémy (14 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama