Okna a dveře

Autor: Tom a Míša (14 příspěvků)
15. 3. 2012
0 komentářů
Okna a dveře
Příspěvek stavebníka
Na tuto etapu jsme se těšili nejvíce, a to ze dvou důvodů:1) Uzavře se hrubá stavba a již se bude dát zamykat.2) Bude to absolutně bez práce - zaměření, výrobu a montáž provede zvolená firma.

Oslovili jsme asi 6 nejznámějších firem a některé menší, na které jsme dostali dobré reference od rodiny. Nabídky se lišily i o 50 tisíc Kč. Nakonec jsme si vybrali menší firmu s 20letou tradicí, kterou nám doporučila rodina a jejichž práci jsme před několika lety viděli, BTW byla i nejlevnější.

Jednalo se o 6ti komorový profil s trojskly, dveře byly 5ti komorové s termoizolační designovou výplní - vše venkovní dekor ořech. Do koupelen a do šatny jsme jako prostřední sklo nachali dát neprůhledný vzor "kůra", okna i se sítěmi, žaluziemi a parapety.

Firma si v listopadu přijela okna a dveře zaměřit, za měsíc měli vyrobeno a během jednoho dne namontováno... Jednu dveřní výplň už při kompletaci namontovali naopak (sklem dolů), ale po domluvě v lednu dojeli, přehodili výplň a seřídili i některá okna. S firmou celková spokojenost. Pokud někdo staví v okolí Přerova, jedná se o firmu Ferropolymer Přerov.

Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Tom a Míša
Tom a Míša (14 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací