Zdění přízemí

Autor: David a Eva (12 příspěvků)
14. 4. 2011
7 komentářů
Zdění přízemí
Příspěvek stavebníka
Tak první řada byla úspěšně založena a druhý den se mohlo pokračovat.

Počasí se už konečně umoudřilo a pěkně se nám vyčasilo, se sluníčkem jde všechno líp. Zdění s ytongem jde jedna báseň, stačí konrolovat provázek a jinak to jde skoro samo. No i když čím jsme byli výše, tím ty cihly byli těžší a těžší, ještě když jsme neměli ani pořádné lešení, jen poskládané cihly a fošny. Náš zedník je fakt rychlík, sám vyzdil za jeden den čtyři řady, s dvěma pomocníky na řezání a podávání cihel, což jsme byli my.

První den jsme se tedy dostali na úroveň okna a založili i vnitřní nosné zdivo. Raději jsme vše přikryli, měli jsme s strach z deště, ale naštěstí počasí vydrželo. Druhý den jsme pokračovali a dostali jsme se až na jedenáckou řadu. Kromě překladů nad okny, ty se opravdu nedají nahodit ve dvou. Třetí den se dali překlady, dozdily se vnitřní nosné zdi a dovezli jsme železo na vnitřní překlady. Čtvrtý den se zašálovalo pod železné překlady, vybetonovali jsme je a poklidili kolem stavby.

Vše bylo připraveno na pokládání stropu. Jen ho dovézt a domluvit lidi. Takže přízemí bylo komplet (kromě příček) hotovo. Hned to vypadá všechno lépe, né jenom placatá deska ale už to má konečně ty čtyři vytoužené zdi!!!

Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
David a Eva
David a Eva (12 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama