Cihlové obklady Elastolith - lehké a flexibilní fasádní pásky

Autor: Obkladynadomy.cz (1 příspěvek)
Kategorie: Zateplení fasády
6. 6. 2017
0 komentářů
Příspěvek stavebníka
Vzhled a výsledné provedení fasády jsou jedny z důležitých faktorů, které ovlivňují celkový výraz a charakter Vašeho domu. Současný trh nabízí řadu různých řešení, mezi které patří také cihlové obklady imitující vzhled lícového zdiva. Mezi špičku v tomto oboru patří cihlové pásky Elastolith.

Jistě si vybavíte domy s cihlovou fasádou, které jsou typické pro anglické či holandské venkovské domy, ale i městskou zástavbu. Tyto domy mají nezaměnitelný vzhled a speciální atmosféru. Právě z Holandska pocházejí cihlové obklady Elastolith, které se zde ručně vyrábějí již od roku 1962 a vynikají především svou nízkou hmotností, dokonalým vzhledem, odolností a rychlostí instalace. Z těchto důvodů se těší oblibě zákazníků po celé Evropě a USA. Nyní je můžete mít na svém domě či v interiéru také Vy.  

Cihlové obklady Elastolith - lehké a flexibilní fasádní páskyCihlové obklady Elastolith - lehké a flexibilní fasádní pásky

  Galerie realizací Elastolith: https://www.obkladynadomy.cz/galerie/

Reklama
  • obložení fasády nebo její části
  • obklad komínů, kleneb a jiných detailů
  • obložení krbů a kamen
  • obložení stěn v interiéru

Ohebné cihlové pásky mají rozměr 240x71 mm nebo 210x50 mm a jejich síla je 4 mm nebo 7 mm v závislosti na produktové řadě. V nabídce jsou také rohové obklady, které jsou již ohnuté a usnadňují obložení vnějších rohů. Cihlové obklady Elastolith jsou vhodné nejen do exteriéru, ale také pro obložení vnitřních stěn. V nabídce je celkem 42 typů v exkluzivních odstínech. Žádná páska v balení se svým vzhledem a strukturou neopakuje, obložená plocha poté působí naprosto přirozeně a k nerozeznání od pravých cihel.

Cihlové obklady Elastolith - lehké a flexibilní fasádní pásky
Reklama
  • nízká hmotnost (od 3,1 kg/m2) a ohebnost
  • dokonalý vzhled
  • rychlá a snadná montáž
  • odolnost proti vnějším vlivům a stálobarevnost

Rychlá a snadná instalace:

S montáží obkladů si poradí opravdu každý a při dodržení jednoduchého návodu se není čeho bát. Jednotlivé pásky se vtlačí do naneseného speciálního lepidla, které zároveň slouží jako spárovací tmel a stačí ho pouze rozetřít ve vzniklých spárách, což výrazně urychluje montáž. Toto lepidlo je dodávané v různých odstínech, případně se dá dobarvit akrylátovými barvami.

Cihlové obklady Elastolith - lehké a flexibilní fasádní páskyCihlové obklady Elastolith - lehké a flexibilní fasádní pásky
Reklama

Cihlové obklady Elastolith můžete pohodlně nakoupit v autorizovaném e-shopu www.obkladynadomy.cz, kde najdete všechny typy obkladů, lepidel a doplňků za nejlepší ceny. Rádi Vám pomůžeme s výpočtem spotřeby materiálu, poradíme s instalací a zdarma Vám také zašleme vzorky vybraných obkladů.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Obkladynadomy.cz (1 příspěvek)
Další články autora:
Autor zatím napsal pouze tento článek.
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací