Rekonstrukce bytu = ideální příležitost pro výměnu vchodových dveří

Autor: HT Dveře (4 příspěvky)
14. 6. 2017
0 komentářů
Rekonstrukce bytu = ideální příležitost pro výměnu vchodových dveří
Komerční
Čeká vás rekonstrukce bytu? Pak určitě neotálejte s výměnou vchodových dveří. Do bytu volte bezpečnostní dveře, které vás ochrání proti zlodějům a mají i další důležité vlastnosti. Jak ale vybrat ty správné a v jaké fázi rekonstrukce je vyměnit? Poradíme vám v následujícím článku.

Vše začíná správným výběrem

Vchodové dveře jsou investicí do budoucnosti. Tedy pokud vyberete ty správné. Ideální vchodové dveře jsou takové, které splňují hned 3 funkce – jsou bezpečnostní, protipožární a zvukotěsné. V neposlední řadě musíte myslet i na to, aby dveře designově zapadly do bytu. Na výběr je několik druhů dekoru, vzhled navíc můžete přizpůsobit i díky instalaci nerezových pásek.

Kombinace světlých dveří a tmavé podlahy opticky zvětší chodbu.
Rekonstrukce bytu = ideální příležitost pro výměnu vchodových dveří

Dveře zasazujte až po dokončení hrubých prací

V průběhu rekonstrukce by se mohly dveře poškodit. Proto je lepší počkat až na dobu, kdy máte veškeré bourací a zdící práce ukončené. Dveře naopak můžete usadit před finálními úpravami interiéru, například ještě před malováním. Bývají totiž opatřeny ochrannou fólií, kterou strhnete až v momentě, kdy je rekonstrukce u konce.

Montáž potrvá maximálně den

Výměnu vchodových dveří doporučujeme nechat na odbornících. Jinak totiž hrozí nesprávné zasazení dveří do pantů, čímž se snižuje nejenom jejich životnost, ale taky funkčnost. Kotvení se provádí pomocí rámových hmoždinek, které zvyšují pevnost zárubně.

K zasazení dveří se používá rychletvrdnoucí beton, který je možné omítnout už po dvou hodinách. Výměna vchodových dveří se tak časově vejde do jednoho dne včetně úklidových prací.

Rekonstrukce bytu = ideální příležitost pro výměnu vchodových dveří

Máte další dotazy ohledně výměny vchodových dveří? Napište nám na mail htdvere@htdvere.cz nebo volejte na telefonní číslo 777 635 123.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
HT Dveře (4 příspěvky)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací