Stavebnicové schodiště svépomocí snadno a rychle

Autor: Schodyplus.cz (1 příspěvek)
Kategorie: schodiště
20. 11. 2016
0 komentářů
Stavebnicové schodiště svépomocí snadno a rychle
Příspěvek stavebníka
Věděli jste, že v dnešní době již nemusíte čekat dlouhé týdny, nebo až měsíce na zakázkovou výrobu schodiště do Vašeho domu? Firma Schody PLUS nabízí moderní sériově vyráběné stavebnicové schody, které si jednoduše můžete smontovat sami. Schodiště mají stejně jako ty zakázkové zaručenou dlouhou životnost a kvalitu, jejich cena je ale mnohem nižší.

Nízká cena spočívá především v sériové výrobě, avšak při zachování mnoha individuálních přizpůsobení, přesně podle požadavků zákazníka. Stavebnicové schodiště se skládá ze samostatných kovových modulů, které do sebe zapadají jako lego a tvoří tak stabilní konstrukci. Tyto moduly můžete různě vertikálně i horizontálně přizpůsobovat. Můžete si tedy například zvolit sami míru jejich natočení a tím upravit zatočení celého schodiště. Zákazník si také může vybrat různé barvy této samonosné konstrukce a samozřejmě také barvu dřevěných nášlapů, které jsou pro interiérové použití zhotoveny z masivu. V případě použití schodiště v exteriéru, se jedná o celokovovou konstrukci s nerezovou povrchovou úpravou. Ke schodišti je běžně dodáváno zábradlí v několika různých variantách. Stavebnicové schody se vyrábí ve třech provedeních a to přímé, lomené a také točité, neboli vřetenové schodiště. Výběr závisí již na zákazníkovi a také na jeho prostorových možnostech. Přičemž například na půdu postačí menší a levnější modely, které ale také dokážou upoutat pozornost svým moderním vzhledem.

Stavebnicové schodiště svépomocí snadno a rychle

A jak se tyto schody montují? Jistě jste si již někdy koupili nábytek v některém z obchodních řetězců. Princip je úplně stejný. Přímo domů Vám bude doručena na jedné europaletě krabice, ve které už najdete všechny potřebné součásti schodiště spolu s montážním návodem. Pro lepší představu se můžete také podívat na instruktážní videa, ve kterých jsou jednotlivé kroky stavby schodiště znázorněny. Poskládání schodiště Vám potom zabere nanejvýš jeden den. Využít však můžete také montážních služeb, které firma Schody PLUS nabízí. Velkou výhodou těchto schodišť je, mimo nízkou cenu, také rychlá realizace. Vzhledem k tomu, že se jedná o sériový produkt, od data Vaší objednávky do data doručení přímo k Vám domů uběhnou zpravidla 2-3 týdny. Pro vybrané modely, které má firma Schody PLUS skladem, můžete počítat s doručením po celé České a Slovenské republice dokonce v rozmezí 1-3 dnů. Doprava v rámci těchto dvou zemí je navíc zdarma.

Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Schodyplus.cz (1 příspěvek)
Další články autora:
Autor zatím napsal pouze tento článek.
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací