AKCE: dřevěné palubky SECA, slevy až 50 %

Autor: Palubky-eshop.cz (1 příspěvek)
29. 4. 2015
0 komentářů
AKCE: dřevěné palubky SECA, slevy až 50 %
Příspěvek stavebníka
Společnost Serafin Campestrini, známá jako SECA Borohrádek, výrobce kvalitních dřevěných palubek a podlah, připravila výprodej barvených palubek, nestandardních profilů palubek a nezapomněla na akční ceny na vybrané masivní dřevěné podlahy FeelWood.

V bohatém sortimentu Vám nabízí dřevěné palubky jak do interiéru, tak na zahradní chatky, fasády i podlahová prkna na podlahu. Slevy na vybrané zboží až 50 %!

Prohlédněte si  akční létak s celou nabídkou. K dispozici jsou jak palubky do interiéru případně na zahradní domky, fasády domů či podlahová prkna. Akce platí do 15. května nebo do vyprodání zásob. Výprodejní akce na Vás čeká POUZE v podnikové prodejně v Borohrádku. Zboží ze 3. strany letáku je možné koupit přímo online na eshopu, přičemž eshop umí spočítat spotřebu materiálu a cenu dopravy až k Vám domů.

Společnost SECA

Již více než 20 let vyrábíme a prodáváme dřevěné palubky, podlahy, latě, hranoly, hoblovaná prkna a dřevěné brikety. Zpracováváme český a severský smrk, borovici, sibiřský modřín. Nyní vyrábíme také masivní dřevěné podlahy z dubu, buku, javoru, ořechu, jasanu či thermo jasanu. Náš výrobní podnik a podniková prodejna se nachází ve východočeském Borohrádku a s roční kapacitou přes 100.000 m3 hoblovaného dřeva patříme k významným výrobcům v Evropě.

Reklama

1. Vzhled a funkcionalita Díky přísnému dodržování kvalitativních norem výroby máte se značkovými palubkami SECA záruku toho, že výsledek Vaší práce bude esteticky i funkčně dokonalý 2. Jednoduchá a rychlá montáž Značkové palubky SECA jsou vyráběny moderními technologickými postupy, které zaručují potřebnou tvarovou přesnost. Proto je montáž jednoduchá a rychlá, bez zbytečného odpadu z nevyužitých kusů. 3. Tvarová stálost Značkové palubky SECA jsou sušeny za velmi přísných podmínek na potřebný stupeň vlhkosti. Jsou tedy tvarově stálé, odpadá riziko nepřiměřeného pracování materiálu.              4. Široký sortiment Z nabídky značkových palubek SECA si vždy vyberete ideální řešení pro svůj projekt. Nemusíte dělat kompromisy a přizpůsobovat své představy možnostem výrobce. 5. Kvalita obalů Kvalitní obaly značkových palubek SECA chrání výrobek před zašpiněním, UV zářením a mechanickým poškozením při manipulaci. Vždy si odnesete výrobek v kvalitě, ve které opustil výrobu.

Přílohy

Přehled akčních produktů SECA
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Palubky-eshop.cz (1 příspěvek)
Další články autora:
Autor zatím napsal pouze tento článek.
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama