Okna a vchodové dveře

Autor: Václav a Gabriela (7 příspěvků)
13. 4. 2014
1 komentář
Okna a vchodové dveře
Příspěvek stavebníka
Dodávka oken byla u nás jedna vélká kapitola. Firmu mi doporučila mamka, která s dodávkou neměla žádné problémy.

Okna jsme objednávali v listopadu a firma nám přislíbila, že budeme mít okna namontovaná do Vánoc. Bohužel tento termín nestihli, ve smlouvě měli termín 3-5 týdnů, takže dodávku přesunuli hned na první týden v novém roce.

Okna jsme měli namontovaná až koncem ledna, ale bez fr. okna- HS portál, se kterým měli spoustu problémů, a i tak bylo spostu chyb - špatná klika u vchodových dveří, ale hlavně asi o 10 cm výšší vchodové dveře - montážníci nám odstranili polystyrén, který jsme měli pod věncem, a i tak nám vycházela výška na podlahu strašně málo.

Několikrát se měnilo usazení oken, aby podlaha mohla být všude stejné výšky. Nechtěli jsme čekat dalších pět týdnů na nové dveře a ani prodejce se na tuto možnost netvářil, tak jsme se domluvili na snížení ceny o 17 tisíc méně, ale to jsme ještě netušili, že HS portál budeme mít namontovaný až na konci března!!

Reklama

HS portál byl - je - o 5 cm menší, obě skla při montáži praskla, a klika nám byla dodána zlatá místo stříbrné!! Takových nervů s něma....Už jsme jim nic nedoplatili, skla jsou vyměněná, čekáme "už" jen na výměnu klik....a to je duben!!

Mamka měla 23 oken na velký dům do čtyř týdnů a vše v pořádku a my jeden problém vedle druhého...Původní cena za 7 oken, 2 balkónová okna, 1 francouzské okno a 1 HS portál byla 137.000, platili jsme zálohu 90.000 a u té jsme nakonec i skončili...

Shrnutí: Výsledná cena super, těch dvou jiných výšek si nikdo, kdo přijde na návštěvu a nebude o tom vědět, nevšimne, ale těch nervů a vyřizování, co bylo, bych už nechtěla.....radši si připlatit.

Reklama

Náklady

Název položkyCena
Okna a vchodové dveře
90 000 Kč
Celkem90 000 Kč

Galerie

Okna a vchodové dveřeOkna a vchodové dveře
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Václav a Gabriela
Václav a Gabriela (7 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací