Okenní sítě skoncují s komáry v domácnosti jednou provždy

Autor: K-system (3 příspěvky)
17. 9. 2013
0 komentářů
Okenní sítě skoncují s komáry v domácnosti jednou provždy
Příspěvek stavebníka
Okenní síť představuje nejvýhodnější řešení, jak se účinně a natrvalo bránit náletům obtížného hmyzu, a to za minimálních ztrát rodinného komfortu i finančních nákladů.

Moderní sítě proti hmyzu totiž dokonale splynou s interiérem okna a díky vysoké průhlednosti nepřijdete ani o plnohodnotný výhled. Jejich materiál zaručuje dlouhou životnost i jednoduchou montáž, jež se obejde bez vrtání.

Znáte všechna rizika, která přináší soužití s hmyzem?

Svědící štípanec není zdaleka jediná hrozba, které se člověk při nedobrovolném soužití s hmyzem vystavuje. Mouchy bzučí, komáři štípou a vosí bodnutí může mít pro alergii fatální následky.

Opomíjeným rizikem je infekce muším trusem, ke které může dojít hlavně u potravin – oblíbeného to cíle hmyzích vetřelců. Mimo dosah trusu nezůstávají ani talíře, skleničky a nábytek, rovněž ideální prostředí pro přenos bakterií a nemocí.   Jediným východiskem je nepustit hmyz do pokoje vůbec. A to nám s jistotou zaručí pouze dobrá okenní síť proti hmyzu.

Reklama

Okenní sítě versus chemické a elektronické prostředky proti hmyzu

Okenní síť zakoupíte, namontujete a pak si jen užíváte čerstvého vzduchu, klidu a výhledu z okna bez společnosti komárů či můr.   Nákladnější i méně pohodlnou a spolehlivou ochranu nabízejí elektronické či chemické prostředky proti hmyzu. Ty během provozu vydávají hluk, někdy i zápach, vyžadují zapojení do elektřiny či náhradní náplně (provoz stojí peníze) a jejich používání není příznivé ani z ekologického hlediska.

Zatímco mechanická zábrana v podobě sítě proti hmyzu je spolehlivou, 24 hodin denně fungující bariérou, efektivita elektronických bzučáků je závislá na velikosti místnosti a dalších faktorech.

Výběr, zaměření, nákup a montáž sítě proti hmyzu od profesionálního výrobce přitom neklade velké nároky na čas a manuální zručnost. Dobrým příkladem jsou okenní sítě firmy K-system, které jsou k dostání v e-shopu kzaluzie.cz.

Reklama

Okenní síť proti hmyzu musí dokonale splývat s oknem, nezabraňovat průniku světla ani vzduchu a nenarušovat dojem z výhledu. Známkou kvalitního výrobce (a potažmo i prodejce) jsou též odolný materiál, nenáročná montáž, zvládnutelná svépomocí, a z toho vyplývající dostupná cena.

Okenní sítě skoncují s komáry v domácnosti jednou provždy

A přesně tyto nároky splňují okenní sítě proti hmyzu od renomovaného slovenského výrobce K-system, které lze pohodlně zakoupit v českém e-shopu.

Reklama

Okenní sítě Ideal vynikají vysokou průhledností, které dosahují – pro někoho překvapivě – zvláště v černém provedení (další variantou je šedá). Estetické kvality okna zůstávají zachovány díky lemu, jenž splývá s rámem okna, aniž by narušoval okenní linie. Extrudovaný hliníkový profil je zárukou dlouhé životnosti, pro zaměření a montáž slouží přehledný obrázkový návod, na stránkách volně ke stažení. Samotná montáž je opravdu snadná – vystačíte si  s otočnými obrtlíky, jimiž uchytíte síť k rámu okna.

Okenní sítě skoncují s komáry v domácnosti jednou provždy

Okenní sítě proti hmyzu není nutné vyndávat, a to ani v zimních měsících. Pro svou maximální spolehlivost jsou okenní sítě stále častěji používány nejen chataři, ale také v panelákových bytech ve městech.

Díky e-shopu k-žaluzie.cz si svou síť proti hmyzu můžete vybrat z pohodlí domova a přitom máte stále jistotu, že nakupujte kvalitní výrobky přímo od výrobce.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
K-system (3 příspěvky)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací