Soutěž: Vyfotografujte komín Schiedel a získejte originální krbový koš!

Autor: Schiedel (11 příspěvků)
27. 8. 2013
0 komentářů
Soutěž: Vyfotografujte komín Schiedel a získejte originální krbový koš!
Příspěvek stavebníka
Máte na domě komín Schiedel? Vyfotografujte ho a můžete vyhrát originální krbový koš i s příslušenstvím. Lehce do něj uložíte dřevo na otop a vaše posezení u hořícího krbu bude ještě příjemnější.

Soutěž, která probíhá od 5. 8. do 30. 9. 2013, je určena těm, kteří mají na domě tento komínový systém. Nehraje přitom roli, zda se jedná o komín nový nebo takový, při jehož rekonstrukci byly využity komponenty Schiedel.

Video

Pro účast v soutěži je nutné zaslat elektronicky ve formátu jpg nebo tiff 2 fotografie – záběr domu s komínem jako celku a detail střechy s komínem. Fotografie téhož domu přitom může být zařazena do soutěže pouze jednou v průběhu celého soutěžního období. Soutěžící je oprávněn doručit do soutěže pouze fotografii nemovitosti, které je vlastníkem či spoluvlastníkem nebo k ní má nájemní či jiné užívací právo a vlastník nemovitosti mu udělil souhlas s účastí v soutěži.

Reklama

Autoři pěti fotografií, jež budou vybrány jako obrazově nejzdařilejší, se mohou těšit na unikátní krbový koš z uměleckého kovářství v hodnotě 3 000 Kč. Pro dalších 5 výherců jsou určeny dárkové předměty společnosti Schiedel.

Soutěžní fotografie spolu s uvedením jména, telefonického kontaktu a adresy domu je potřeba zaslat nejpozději do 30. 9. 2013 na emailovou adresu: jitka.meuerova@schiedel.com.

Podrobná pravidla soutěže jsou uvedena na www.schiedel.cz

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Schiedel (11 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací