Malé WC,koupelna,technická místnost

Autor: Jiří s Lenkou Zuzankou a Adámkem (29 příspěvků)
Kategorie: Koupelna a WC
1. 6. 2013
5 komentářů
Malé WC,koupelna,technická místnost
Příspěvek stavebníka
Jelikož jsme zastánci toho, že finální vzhled by měl trošku vypadat, rozhodli jsme pro obložení koupelny využít profíka, byl nám doporučen od známého, po setkání s ním přímo v koupelně, kde jsme si ujasnili co bychom chtěli, nám nabízel věci, o kterých jsme neměli ani tuchy, dohodli jsme se, že hned jak dokončí rozdělanou zakázku přijde k nám.

Jelikož se jednalo zhruba o 3 týdny prodlení, rozhodl jsem se malý WC obložit sám. Až na mozaiku, kterou jsme si s manželkou vymysleli pod poslední řadou šlo vše celkem slušně, formát dlaždic byl velký a tak to celkem přibývalo. Nakonec jsem osadil WC a umyvadlo.

Po malém WC přišel termín, kdy nastoupil náš "profík", připadalo nám to trošku jako u omítkářů, první den velká stěna, to byl mazec, žádnej křížek, během hoďky celá stěna hotová, ba co víc, po přiložení vodováhy vše neuvěřitelně rovné.

Další dny došlo k obkládání rohů a lištování, tam nás trošku nadšení opět přešlo :-), jedinej roh nebyl rovně, lištu pán viděl snad jen v letáku, když mi předal vyříznuté dlaždice pro odpad smál se, že to vypadá jako autíčko, místo aby použil norm.výkružník. Takže jsme ho to nechali několikrát opravit.

Reklama

Do sprcháče jsme si dali říct a kvůli spádu jsme jeli zvlášť pro menší mozaiku, aby ho bylo možné dobře udělat. V den, kdy pán udělal podlahu sprcháče, jsme to vzdali, včas mozaiku odlepili, aby ji bylo možné ještě opravit. Jako "profík" se projevil, když jsme na barák ráno v 7 hodin přijeli a pán byl komplet sbalenej a pryč, po domluveném setkání, abychom se nějak srovnali a řekli si s čim jsme nebyli spokojeni, pán nedokázal nijak argumentovat, zaplatili jsme pouze 25% z dohodnuté ceny a rozloučili jsme se.

Nezbylo nic jiného než se do toho pustit opět sami :-), s taťkou jsme obezdili Q-porem naši menší vanu :-) a pustil jsem se do dokončování koupelny sám. Bylo to trošku složitější, ale myslíme, že to nakonec nedopadlo vůbec špatně, osadili jsme WC se samosklápějícím víkem, umyvadla na skříňku z masivu, nechali udělat poličku z masivu nad WC, zakoupili v Baumarktu dveře na sprcháč a taťka nám za krásnou cenu vydražil nový chromový žebřík za 2500,-kč, který jsme napojili na okruh spojený s kotlem a krbem.

V Ikee jsme sehnali zrcadla a baterie z Baumaxu, který jsme přidělali k desce skříňky na umyvadla. Na strop zabudovali bodovky a nesmí chybět reprobedýnky :-)

Reklama

Po tomhle všem bylo položení dlažby v tech.místnosti na zcela rovný anhydrit úplně jahůdka nakonec :-)

Náklady

Název položkyCena
Celkové výdaje na koupelnu,tech.místnost,malý WC s komplet vybavením
85 900 Kč
Celkem85 900 Kč
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Jiří s Lenkou Zuzankou a Adámkem (29 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama