Kuchyň a malování

Autor: Martin a Ivča (25 příspěvků)
Kategorie: Malování, tapety
7. 3. 2013
1 komentář
Kuchyň a malování
Příspěvek stavebníka
Další etapou našeho domku bylo vymalovat. Rozhodovali jsme se, jestli dát nějakou barvu nebo mít jen bílou, jestli nechat vymalovat dům malíři nebo si vymalovat sami. Na přemýšlení, jakou barvou vymalovat, nebylo moc času, takže jsme zvolili klasickou bílou.

Financí už taky bylo míň a vzpomněli jsme si na slova, když nám každý říkal, že ke konci je to finančně nejnáročnější. Takže jsme se na to vrhli sami.

Řekli jsme si, že se po nastěhování rozhodneme v klidu, jakou barvu zvolíme. Malovali jsme barvou Primalex Polar. Zdi jsme všude penetrovali a malovali jsme 3 vrstvy. Bylo to docela náročné, protože jsme malovali i v týdnu, kdy jsme chodili do práce.

Takže to probíhalo tak, že se napenetrovali všechny zdi a každý den po práci se udělala jedna vrstva nátěru a jedna místnost . Malovali jsme při žárovce, takže to nebylo to pravé ořechové jako při denním světle, ale dalo se to.

Reklama

Ráno brzo vstávat, zajet na stavbu otevřít okna, aby se vyvětralo a do práce, z práce znova vymalovat a takhle pořád dokola. O únavě ani nechci psát. :-)   Už dlouho dopředu jsme oběhávali výrobu kuchyně. Nechali jsme si udělat návrh u jednoho pána v našem městě. Cena ale nebyla podle naších představ. Takže jsme se rozhodli zadat výrobu kuchyně jednomu známému. Sice to bylo na etapy, ale dalo se to.

Cena se spotřebiči byla rozhodně přijatelnější než od první nabídky. Teď nám chybí v kuchyni ještě dodělat nad linku u dřezu poličky.

Dodávku teplé vody v kuchyni jsme řešili 10l zásobníkem na ohřev teplé vody z důvodu šetření, aby neproteklo plno vody, než začne téct tepla. Manželka si to velice pochvaluje, protože ani ne za půl minuty teče opravdu teplá voda.

Reklama

Náklady

Název položkyCena
Kuchyň i s obklady
132 683 Kč
Cena malování barva a penetrace + valčky a doplňky
8 405 Kč
Celkem141 088 Kč
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Martin a Ivča
Martin a Ivča (25 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací