Anhydridové podlahy

Autor: Honégříci (25 příspěvků)
20. 2. 2012
6 komentářů
Anhydridové podlahy
Příspěvek stavebníka
Červenec 2011- Jaké zvolit podlahy, to bylo také přemýšlení a počítání na dlouhou trať. Nakonec zvítězil smysl pro téměř dokonale rovnou podlahu a rychlost udělání.

Nejprve jsem museli poklást polystyren. Zdánlivě banální práce se v okamžiku změnila v naprosté peklo, jelikož jsme zjistili, že firma (kterou proklínáme do dnes!), která nám dělala základovou desku nám nevytvořila jen kosočtverec (při zakládání první řady cihel jsme málem vyrostli!!! ) z domečku, ale i s rovinou se nedělali žádnou práci.. :-(( takže jsme volali od čerta k ďáblu pro radu, co s tím..

Nakonec ze všech možných rad jsem si vybrali tu, která nám radila nerovnosti dohladit pískem a potom teprve dávat polystyren. Práce to byla zdlouhavá a pracná, ztratili jsme tím drahocený čas a vůbec jsme nestíhali, takže jsme museli na domečku noc před vylitím podlah spát, jelikož jsme pracovali dlouho do noci, abychom to stihli. Opravdu nemůže býti nic jednoduché!

Nakonec jsme vše stihli a pak už se jen dívali, jak ostatní pracují, bylo to velmi milé a odpočinkové :-)) Firma přijela v 9 hod ráno a v 11 hod už odjížděli!!! Tomu říkám snadno vydělané penízky, jelikož se přitom vůbec nenadřeli.. :-)

Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Honégříci
Honégříci (25 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací