Sádrokartony a zateplení

Autor: Redakce (77 příspěvků)
5. 2. 2012
1 komentář
Sádrokartony a zateplení
Příspěvek stavebníka
Čas nás tlačil a proto nebyl čas psát jak si stále vedeme. Od doby posledního článku, se poměrně veliká část skládala ze zateplení, zateplovali jsme celou střechu , aby již nebyl veliký únik tepla, s tím byla taky spojená montáž skládacích schodů na půdu,  (cena 1.600kč).

Jelikož jsme se chystali na montáž konstrukce na sádrokartony, tak hned po jejím namontování jsme celou  konstrukci pokryli ještě 16 cm skelné vaty, abychom docílili co největšího zateplení.. poté jsme si naměřili sádrokartony a také místa na budoucí bodovky.

Postupně kdy se dokončovali sádrokartony se již na druhé straně domu začínalo se sádrováním vrutů v sádrokartonech a také natažen pásky a také následném sádrování sádrou na sádrokartony, ( netvrdne tak rychle pod rukama.)

Po sádrokartonech jsme ještě na naše stěny, na které jsme použili CEMIX sádrovou omítku, tak jsme je přetřeli ještě jednou vrstvou sádrové stěrky také od CEMIXU a stěny dostaly konečně to co jsme nedocílili s omítkou. Tento týden vybrousíme sádrokartony a pokládáme dlažbu, ale to až v dalším článku.

Reklama

Již nám díky tepelnému čerpadlu snížili sazbu el. Tak můžeme topit o 106 a rychlejí schne zdivo  

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Redakce (77 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací