Montáž oken a dveří

Autor: Míra a Maruška (44 příspěvků)
16. 5. 2009
0 komentářů
Montáž oken a dveří
Příspěvek stavebníka
Rozvody byly hotové a přímo na to právě navazovala dodávka oken a dveří. Okna a vstupní dveře jsme objednali u firmy Sulko Zábřeh (jak popisuji v dřívějším článku). Montážní firma byla domluvena na úterý po velikonocích, ale nakonec ještě volali, že jestli by to šlo přesunout na středu (druhý den po velikonocích).

Až poté když jsem se při montáži bavil s jedním z montérů mi došlo, proč chtěli termín posunout. Právě kvůli těm velikonocím, jelikož by montéři nebyli schopni tak brzy vstávat.

V sedm hodin ráno měli dorazit. Byl jsem na stavbě už ve třičtvrtě na sedm a firma už byla na místě a chtěli začít vykládat okna. Musel jsem jim tedy rychle otevřít a oni začali okna nosit do domu a rozmisťovat tam kam patří. Na montáž přijelo pět lidí, takže to vypadalo, že budou brzo hotoví. A vskutku. V deset hodin už měly 75% oken a jedny dveře namontované. Pak jim dva lidi odjeli a trochu se to zpomalilo. Takže ve dvanáct hodin se končilo.

Vše proběhlo v pořádku a dá se říct i profesionálně. Až na jednu maličkost. V domě máme dvoje vstupní dveře. Jeden vedlejší vchod a hlavní vchod. Dveře ve vedlejším vchodě byly ukotveny správně vzhledem k čisté podlaze, ale dveře hlavní byly ukotveny moc vysoko. Vysoko tak, že kdyby se dodělala čistá podlaha, tak by pod rámem dveří ještě proběhli pavouci. Ale po reklamaci byli v nejkratším možném termínu montážníci zpátky a vše napravili. Navíc při této příležitosti doseřídili dveřní křídla, která si tak trochu sedla a ne úplně ideálně se zavírala.

Reklama

Náklady

Název položkyCena
Díky poskytunutí reklamního prostoru stálo 16 oken a dvoje vchodové dveře
83 000 Kč
Celkem83 000 Kč
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Míra a Maruška
Míra a Maruška (44 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací