STAVBA PASIVNÍHO DOMU SVÉPOMOCÍ KROK ZA KROKEM – celodenní přednáška na veletrhu FOR ARCH 2016

Autor: Tereza Malinová (119 příspěvků)
16. 8. 2016
0 komentářů
Příspěvek stavebníka
Největší svépomocná akce roku se tentokrát zaměří na stavbu pasivního domu v podání Pavla Tesárka. Vítání jsou všichni, kdo se chtějí dozvědět postupy, rady a tipy, jak se staví pasivní dům svépomocí. Přednáška bude rozdělena do několika dílčích etap tak, jak se dům, který můžete sledovat v projektu Svépomocí ŽIVĚ, stavěl. 

Přednáška je určena všem budoucím i současným svépomocným stavebníkům, kteří se chtějí inspirovat a načerpat tipy z praxe od svépomocníka, který byl před několika lety v naprosto stejné situaci, v jaké se možná nacházíte právě teď Vy. Po dokončení prvního domu se rozhodl pro stavbu dalšího, tentokrát pasivního domu.

Zkušenosti, úspěchy, nezdary a tipy z praxe

Stavbu pojal trochu experimentálně a při realizaci pasivního domu svépomocí vycházel z nejčastěji používaných materiálů a postupů, které stavebníci běžně volí u nepasivních domů. Nyní, po téměř roce a půl od zahájení stavby pasivní domu, se s Vámi Pavel podělí o získané praktické zkušenosti, úspěchy i věci, které by dnes udělal jinak. V průběhu přednášek si Pavel bude zvát hosty, kteří mu pomáhali v jednotlivých etapách stavby a prostor dostanou i Vaše dotazy.

STAVBA PASIVNÍHO DOMU SVÉPOMOCÍ KROK ZA KROKEM – celodenní přednáška na veletrhu FOR ARCH 2016
Reklama

Pro koho je konference určena?

Konference svépomocí je pro každého svépomocného stavitele, rekonstruktéra či kutila, který chce načerpat tipy z praxe, pohovořit s ostatními svépomocníky nebo jen získat odvahu pustit se do svého projektu.

Proč byste na konferenci měli dorazit?

Řekneme si přesné náklady na stavbu v jednotlivých stavebních etapách. Detailně projdeme jednotlivé etapy stavby domu a řekneme si, jak se z mého pohledu liší u pasivu v porovnání s „běžným domem“.  Zmíníme časovou náročnost jednotlivých etap. Celý průběh stavby uvidíte na krátkých videích a doposud nezveřejněných fotografiích. Prozradím vám, jakých chyb jsem se dopustil a co by bylo potřeba předělat. Po skončení přednášky rozešleme každému účastníkovi, který byl přítomen v sálu, detailní položky všech nákladů, které jsme na stavbu domu vynaložili. Rezervujte se své místo na konferenci již nyní >>

Kde a kdy konference proběhne?

Konference se uskuteční na letošním veletrhu FOR ARCH 2016 v nově otevřeném kongresovém sále v hale č.2. v sobotu 24.9.2016 od 10:30 hodin. Sál bude pro účastníky otevřen již od 10:00 hodin. Vstup na konferenci je zcela zdarma.

Reklama

Jaký bude program?

Připravovaný program konference je detailně rozepsán na stránce konference, na které si můžete současně zdarma rezervovat své místo v sále. Těšíme se na Vás na konferenci. Tým Svépomocí.cz

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Tereza Malinová
Tereza Malinová (119 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací