Inspirujte se svěžími trendy na jarním veletrhu FOR HABITAT

Autor: Jana Kouřilová (94 příspěvků)
3. 3. 2016
0 komentářů
Inspirujte se svěžími trendy na jarním veletrhu FOR HABITAT
Příspěvek stavebníka
Plánujete v dohledné době stavbu nového obydlí, nebo s tím dosavadním nejste spokojeni a chystáte se na jeho rekonstrukci? Potřebujete inspiraci? V tom případě nesmíte chybět na již třiadvacátém veletrhu FOR HABITAT, který bude probíhat v rámci tradičního souboru veletrhů o bydlení, zahradě a designu od 17. do 20. března na PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

FOR HABITAT i letos představí ty nejžhavější novinky ze světa stavby a rekonstrukce bydlení. K vidění budou nejnovější trendy, materiály a technologie pro stavbu, které vám budou prezentovat například firmy WIENERBERGER, BAZÉNY DESJOYAUX, LOMAX, FENESTRA, VETOS, LAMARK, ALUKOV VITAL TREND a mnohé další. Na své si pak přijdou i milovníci bytových dekorací. Ve specializované hale dekorací a doplňků najdete oblíbený bytový textil, designové kuchyňské doplňky, dekorativní sklo a mnoho další originálních doplňků do domácnosti, které si na veletrhu můžete rovnou zakoupit a díky nimž doladíte interiér vašeho domova do posledního detailu.

Inspirujte se svěžími trendy na jarním veletrhu FOR HABITAT

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost inspirovat se žhavými trendy, jež budou hýbat rokem 2016, a navštivte tradiční veletrh FOR HABITAT. Pro více informací navštivte www.forhabitat.czwww.pvaexpo.cz

Reklama
Inspirujte se svěžími trendy na jarním veletrhu FOR HABITAT
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Jana Kouřilová
Jana Kouřilová (94 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací