Soutěžte s kondenzačními kotli budoucnosti Logamax GB192iT od značky Buderus

Autor: Buderus (4 příspěvky)
23. 2. 2016
0 komentářů
Soutěžte s kondenzačními kotli budoucnosti Logamax GB192iT od značky Buderus
Příspěvek stavebníka
Značka Buderus představuje nové moderní kondenzační kotle Logamax plus GB192iT. Tyto nástěnné kondenzační kotle se mohou chlubit řadou jedinečných vlastností, díky kterým si je zamilujete. Kromě moderních praktických vlastností budete obdivovat jejich jedinečný design. Navíc se můžete zapojit do tipovací soutěže a vyhrát chytré hodinky od společnosti Samsung.

Úsporné a energeticky efektivní řešení

Kondenzační kotle Logamax plus GB192iT od značky Buderus se vyznačují maximálním využitím energie, nízkou spotřebou plynu a širokými možnostmi napojení na topný systém.

Originální design a dotyková obsluha

Čelní plocha kotle z tvrzeného titanového skla dělá z kotle jedinečný design vašeho interiéru. Toto řešení navíc umožňuje komfortní dotykové ovládání a nastavování základních funkcí na čelním panelu kotle. Kotel je rovněž již z výroby vybaven síťovým modulem pro možnost připojení na internet a díky tomu lze kotel řídit pomocí jednoduchého ovládání prostřednictvím mobilní aplikaci EasyControl v chytrém telefonu či tabletu.

Jednoduchá montáž

Kondenzační kotel Logamax plus GB192iT je také v základu vybaven čerpadlovou skupinou, a umí tak pracovat se dvěma okruhy. Dále je možné zvolit sadu s různým uspořádáním vývodů pro rychlé napojení. Ovládací jednotka kotle je navržena velmi intuitivně a v kombinaci s možností ovládat kotel přes mobilní zařízení se jedná o dokonalý systém.

Reklama
Soutěžte s kondenzačními kotli budoucnosti Logamax GB192iT od značky Buderus

Bezproblémová údržba

Součástí jsou všechny potřebné komponenty kotle tj. nízkoenergetické oběhové čerpadlo, pojistný ventil, expanzní nádoba s objemem patnáct litrů, léty prověřený výměník tepla ze slitiny hliníku a křemíku a další. Vnitřní prostor kotle obsahuje dostatek manipulačního místa a komponenty jsou uzpůsobeny tak, aby bylo možné co nejjednodušeji a pohodlně pracovat se zařízením během servisních úkonů.

Soutěžte s kondenzačními kotli budoucnosti Logamax GB192iT od značky Buderus
Reklama

Technické údaje

K dispozici budou kondenzační kotle Logamax plus GB192iT ve dvou výkonových variantách 15 a 25 kW, Kombi provedení s integrovaným zásobníkem TV 150 nebo 210 litrů. Modulovatelný výkon od 3,2 do 15,0 nebo 3,2 do 25 kW. Kotel je vybaven funkcí Booster pro výkon na ohřev teplé vody 30 kW. Výměník tepla je vyroben ze slitiny Al-Si, odlévaný do pískové formy. Kotle Logamax plus GB192iT budou poprvé k vidění na veletrhu Aquatherm. Více informací najdete na webu http://www.pripraveninabudoucnost.cz/.

Tipovací soutěž s Buderus

Nyní máte jedinečnou příležitost zapojit se do soutěže se značkou Buderus. Odpovězte na soutěžní otázku a můžete vyhrát chytré hodinky Samsung GEAR S2. Soutěžní otázku a další podrobnosti o kondenzačních kotlích najdete na webu http://www.pripraveninabudoucnost.cz/.  

 

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Buderus (4 příspěvky)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací