Hutnění štěrkopísku, položení kari sítí a finální část - zalití desky

Autor: Jiřina a Móňa (7 příspěvků)
17. 4. 2013
5 komentářů
Hutnění štěrkopísku, položení kari sítí a finální část - zalití desky
Příspěvek stavebníka
Další den byl 4.4.2013, ten den přivezl pán beton na kontejneru a ten jsme dávali do bednění pro zpevnění a výplň všech otvorů, aby až doveze mix beton na desku tak, už se to jen krásně spojilo a nemusel se zdržovat schwing tím, že budeme latěma pěchovat beton až ten den.. :-)

6.4.2013 už se jen rozvozil a uhutněl štěrkopísek a vyřezali se kapsy v bednění, jelikož jsem už nechtěl cpát další zbytečné peníze za víc betonu a dělat šalunk a tak dále...

Takto to bohatě stačilo, jelikož mám podloží výborné, jak už jsem psal a pouze jeden šár bednění, aby jsme s manželkou nemuseli chodit na stará kolena do 3 schodů do baráku..

Ten štěrkopísek je taky skvělá věc, to když uhutníte, tak je to jak beton, to mi právě doporučil Pavel, že je to o mnoho lepší než klasický štěrk !!! ;-) Jelikož budu upravovat terén podle baráku a ne stavět desku podle terénu, tak máme dostačující desku na přízemní baráček naší velikosti a náročnosti.. :-)

Reklama

8.4.2013 jsem dovezl kari sítě a roxory ( kari byly 150/150/6  3na2-27ks ,roxory byly 10průměr  6m-11ks )...Pod kari sítě jsme rozendali kusy, které se vyřezávali z kapes bednění, jelikož bude všude stejná pravidelná výška a alespoň bude po bordelu .. :-) Více nemá cenu psát k tomuto tématu.. :-)

A máme tady finální den D - 9.4.2013 - počasí vyšlo a nebránilo nic tomu zalít a dokončit desku...Mix se schwingem dorazil už v půl 8 ráno a za 2h bylo hotovo... celkem přišlo do desky asi 17kubíků betonu, přičemž deska je tlustá 10cm...

Proto teď ještě jednou chci poděkovat Pavlu Rozvoralovi a Standovi Molhancovi, že odvedli luxusní práce a ušetřili nás od spousty starostí s deskou spojené, pač zbytek už pojedeme sami, tak si stavby ještě užijeme dost a dost... :-)

Reklama

Chlapi, fakt díky, taky nesmím zapomenout poděkovat bagristovi a vodákovi v jednom panu Kindlmannovi se synem (firmu mají přímu u baráku ve Zlivy, kdyby jste měli někdo zájem ) fakt šikulové tahle parta ze Zlivy.... !!! :-) Takže chlapi veliký DíK :-)

Ještě bych zapoměl poděkovat Fábošovi, že nám sehnal stavební rozvaděč, který přimontoval a zapojil a domluvil revizi :-) (pár korun celkově) Dík Fábo, kluku ušatá :-D

Přejeme Vám též mnoho úspěchů při stavění pohodlíčka !

Reklama

Náklady

Název položkyCena
Cena celkem za desku a bez starostí..
165 000 Kč
Celkem165 000 Kč
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Jiřina a Móňa
Jiřina a Móňa (7 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama